Blooming Garden

Fritid & Trädgård

Sunwind byggtork/gasolkanon 30kW

Gasolkanon 30kW


2590:-

Levereras komplett med industrislang och gasolregulator. Av mycket hög kvalitet och godkänd efter både CE och TUV direktiv. Producerad i robust metall för lång hållbarhet. Ger mycket snabb uppvärmning och är speciellt lämplig för t.ex. nybyggen, lagerrum, verkstäder, växthus, byggarbetsplatser eller torkning efter vattenskador.

Bör kompletteras med CO2-gaslarm (se sidan tillbehör) om den används i byggnader med dålig ventilation.

Termostatstyrd värmare från Sunwind

Gasolkamin Blue belle


Regulatorsats ingår


2490:-

Gasolkamin Sunwind Blue Belle Chic 4,2kW är en mycket effektiv gasolkamin med unik termostatstyrning och effekt upp till 4,2 kW. Termostaten stänger av huvudbrännaren helt när önskad temperatur är uppnådd och startar den automatiskt igen när temperaturen i rummet sjunker. Perfekt för snabb uppvärmning, underhållsvärme eller för att komplettera/ersätta ordinarie värmesystem.

Övrigt
- Snabb uppvärmning
- Termostat som stänger av huvudbrännaren vid önskad temperatur
- Hög effekt
- Portabel på hjul
- Gasol: 0,305 kg/h
- Ren och luktfri förbränning
- Batteritändning

- CO2-säkring gör den säker att använda inomhus

Kaminen är utrustad med en unik termostat som stänger av värmen helt när din önskade temperatur är uppnådd och automatiskt slår på den igen när temperaturen i rummet sjunker. När termostaten stänger av kaminen blir huvudbrännaren avstängd, med endast pilotlåga, vilket ger optimal bränsleeffektivitet!

Blue Belle Chic är en riktigt snygg gasolkamin - designad och tillverkad i Italien. Gasolflaskan gömmer du praktiskt inne i kaminen. Flamman har en vacker blå färg. Kaminens konstruktion ger en god värme- och luftcirkulation med en effekt upp till 4200W. Blue Belle Chic är en modern gasolkamin tillverkad av återvunnet material!

Termostaten gör det mycket enklare att hålla en behaglig konstant temperatur samtidigt som du sparar dyrbart bränsle, istället för att tillföra mer värme än önskat (vilket traditionella gasolkaminer gör).

Härlig och snygg terassvärmare!

Elegance är en snygg terassvärmare tillverkad i polerat rostfritt stål. Den 8 kW ECO-PLUS™ brännartekniken avger samma mängd värme som en konventionell 12 Kw värmare.

 

Det innebär att den förbrukar 30% mindre gas och släpper ut 30% mindre koldioxid. 3,5-8 kW steglös värme.

 

Tändsäkring och tippskydd för maximal säkerhet. Värmaren har hjul för att lättare kunna flytta den.

OBS! Fåtal kvar

Härlig och snygg terssvärmare


Regulatorsats ingår


2250:-

Predator Dynamic myggjagare mot mygg, knott och svidknott     OBS! Slut hos leverantör, åter 2022

Med en myggfångare investerar du till en myggfri omgivning och med tiden kommer du vinna kampen mot myggorna och knotten. Att kunna vara ute och inte besväras längre av irriterande flygfän är värt mycket.


Olika sorters mygg och knott attraheras av flera dofter, de ämnen som lockar flest sorter är en blandning av oktenol och mjölksyra. I detta myggjagar-paket ingår den gröna doften som innehåller både mjölksyra och oktenol.


Myggfångaren med fler fångst- och locksätt
Predator Dynamic är en myggfångare som fångar mygg och knott på två sätt: De sugs in i en fångstkorg eller fastnar på ett klisterpapper.


Predator Dynamic är en sladdlös myggdödare för dig som vill minska beståndet och har stora mygg- och knottproblem. Predator Dynamic är en utrotande myggfångare baserad på beprövad teknologi som vidareutvecklats för maximal effektivitet. Det svenska teamet bakom Predator Dynamic har designat en pålitlig och effektiv myggfångare.


Lätt att montera och starta


Sladdlös


Tippskydd. Om den skulle välta så stänger maskinen av sig.
Fångar både mygg och knott dygnet runt i en 360 graders riktning.
Justerbar i höjd, tre olika höjder på stativen. Mygg - lägre stativ, knott - högre stativ.
Minskar radikalt den lokala populationen av myggor och knott över en yta upp till 5000m2.


Fångar direkt och du märker skillnad efter bara en vecka, efter 4-6 veckor har beståndet reducerat drastiskt
Gasoldriven motor
Den gasoldrivna motorn skapar elektricitet som driver en vakuumfläkt och UV-lampor samt alstrar värme för att simulera hudens temperatur. För att starta maskinen behövs ett vanligt AA-batteri.
CE-märkt och barnsäker

Högeffektiv utrotande myggfälla

6995:-

Ogräsbrännare

Brännare på hela 117kW rensar bort ogräs t ex på uppfarten eller mellan markstenen i ett nafs. Kan också användas för att smälta snö och is eller för att tända brasan med.

Ogräsbrännare med flaskkärra
 

995:-