Blooming Garden

Fritid & Trädgård

Sunwind byggtork/gasolkanon 30kW

Gasolkanon 30kW


2590:-

Levereras komplett med industrislang och gasolregulator. Av mycket hög kvalitet och godkänd efter både CE och TUV direktiv. Producerad i robust metall för lång hållbarhet. Ger mycket snabb uppvärmning och är speciellt lämplig för t.ex. nybyggen, lagerrum, verkstäder, växthus, byggarbetsplatser eller torkning efter vattenskador.

Bör kompletteras med CO2-gaslarm (se sidan tillbehör) om den används i byggnader med dålig ventilation.

Termostatstyrd värmare 

Gasolkamin Blue belle


Regulatorsats ingår


2490:-

Gasolkamin Blue Belle Chic 4,2kW är en mycket effektiv gasolkamin med unik termostatstyrning och effekt upp till 4,2 kW. Termostaten stänger av huvudbrännaren helt när önskad temperatur är uppnådd och startar den automatiskt igen när temperaturen i rummet sjunker. Perfekt för snabb uppvärmning, underhållsvärme eller för att komplettera/ersätta ordinarie värmesystem.

Övrigt
- Snabb uppvärmning
- Termostat som stänger av huvudbrännaren vid önskad temperatur
- Hög effekt
- Portabel på hjul
- Gasol: 0,305 kg/h
- Ren och luktfri förbränning
- Batteritändning

- CO2-säkring gör den säker att använda inomhus

Kaminen är utrustad med en unik termostat som stänger av värmen helt när din önskade temperatur är uppnådd och automatiskt slår på den igen när temperaturen i rummet sjunker. När termostaten stänger av kaminen blir huvudbrännaren avstängd, med endast pilotlåga, vilket ger optimal bränsleeffektivitet!

Blue Belle Chic är en riktigt snygg gasolkamin - designad och tillverkad i Italien. Gasolflaskan gömmer du praktiskt inne i kaminen. Flamman har en vacker blå färg. Kaminens konstruktion ger en god värme- och luftcirkulation med en effekt upp till 4200W. Blue Belle Chic är en modern gasolkamin tillverkad av återvunnet material!

Termostaten gör det mycket enklare att hålla en behaglig konstant temperatur samtidigt som du sparar dyrbart bränsle, istället för att tillföra mer värme än önskat (vilket traditionella gasolkaminer gör).

Härlig och snygg terassvärmare 5-12kW!

Terassvärmare med piezo tändning. Värmaren är tillverkad i rostfritt stål och aluminium. Slang ca 0,5 meter och reduceringsventil ingår.

Härlig och snygg terssvärmare


Regulatorsats ingår


2550:-

Ogräsbrännare med flaskkärra
 

995:-

Ogräsbrännare

Brännare på hela 117kW rensar bort ogräs t ex på uppfarten eller mellan markstenen i ett nafs. Kan också användas för att smälta snö och is eller för att tända brasan med.

terass.jpg