top of page
Image by Evan Wise

FRITID & TRÄDGÅRD

Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta produkterna för din trädgård och fritid!

Gasolkanon 30kW

Byggtork

2500:-

Levereras komplett med industrislang och gasolregulator. Av mycket hög kvalitet och godkänd efter både CE och TUV direktiv.

 

Producerad i robust metall för lång hållbarhet. Ger mycket snabb uppvärmning och är speciellt lämplig för t.ex. nybyggen, lagerrum, verkstäder, växthus, byggarbetsplatser eller torkning efter vattenskador.

Bygg_edited.png
bluebelle.jpg
Gasolkamin Blue Belle

Termostatstyrd värmare

Regulatorsats ingår

2990:-

Vid köp av värmepaket, kamin + fylld flaska, ingår första fyllningen (gäller upp till 11kg).

Gasolkamin Blue Belle Chic 4,2kW är en mycket effektiv gasolkamin med unik termostatstyrning och effekt upp till 4,2 kW. Termostaten stänger av huvudbrännaren helt när önskad temperatur är uppnådd och startar den automatiskt igen när temperaturen i rummet sjunker. Perfekt för snabb uppvärmning, underhållsvärme eller för att komplettera/ersätta ordinarie värmesystem vid t ex höga elpriser.

Övrigt
- Snabb uppvärmning
- Termostat som stänger av huvudbrännaren vid önskad temperatur
- Portabel på hjul
- Driftkostnad 2,66kr/kWh (vid gasolpris 34kr/kg)
- Ren och luktfri förbränning
- Batteritändning

- CO2-säkring gör den säker att använda inomhus

Blue Belle Chic är en riktigt snygg gasolkamin - designad och tillverkad i Italien. Gasolflaskan gömmer du praktiskt inne i kaminen. Flamman har en vacker blå färg. Kaminens konstruktion ger en god värme- och luftcirkulation med en effekt upp till 4200W. Blue Belle Chic är en modern gasolkamin tillverkad av återvunnet material!

Termostaten gör det mycket enklare att hålla en behaglig konstant temperatur samtidigt som du sparar dyrbart bränsle, istället för att tillföra mer värme än önskat (vilket traditionella gasolkaminer gör).

Terassvärmare 5-12 kW

Härlig & snygg
terassvärmare 5-12kW!

Regulatorsats ingår

2650:-

Terassvärmare med piezo tändning. Värmaren är tillverkad i rostfritt stål och aluminium. Slang ca 0,5 meter och reduceringsventil ingår.

terass.jpg
ogräs.jpeg
Ogräsbrännare m. flaskkärra

Ogräsbrännare

Regulatorsats ingår

995:-

Brännare på hela 117kW rensar bort ogräs t ex på uppfarten eller mellan markstenen i ett nafs. Kan också användas för att smälta snö och is eller för att tända brasan med.

Grill Z1

Gasolgrill Z1

Grillöverdrag och regulatorsats ingår

9950:-

Med sin rejäla grillyta blir Bäst i Test-grillen Bluegaz Z1 snabbt en favorit för sommarens alla grillfester! De fyra brännarna ger en jämn värmefördelning över hela grillytan och gör det möjligt att ha olika temperaturzoner. Resultatet blir perfekt oavsett om det är möra ribs eller saftiga burgare som står på menyn! Z1 har ett elektroniskt tändningssystem där du bara behöver vrida på reglagen för att starta grillen, och grillen är redo för användning på bara några minuter.


Bäst-i-test.se utnämnde Bluegaz Z1 till Bäst i test 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 och 2022!

z1.jpg
Koda12oven-frontright.webp
Ooni Koda

Pizzaugn

Regulatorsats ingår

12 tum: 4580:-
16 tum: 7580:-

Ooni Koda låter dig enkelt att baka dina egna pizzor hemma på bara 60 sekunder. Med temperatur upp till 500°C får du den rätta temperaturen som stenugnar använder. Det ger otroligt snabb tillagningstid och ett utsökt resultat.

Muurika SET 58 cm PRO

Muurikka SET 58 cm PRO - Den omåttligt populära stekhällen nu som PRO-set!

Regulatorsats ingår

3850:-

I paketet så ingår originalet, Muurikka Stekhäll 58 cm, som ger dig möjlighet att tillaga mat för en större grupp människor, utomhus. Muurikka Gasolbrännaren D-400, stekfettet Muurikka Silava, Muurikka Skyddspåse 58 cm samt Muurikka Överdrag för SET 48/58/Paella.


Muurikka SET PRO 58 cm, ett komplett paket som innehåller det mesta för att du snabbt ska komma igång!

  •    Vindskydd både under och runt brännaren är i ett styck

  •    Gasbrännaren är lätt att montera i vindskyddet

  •    Gasbrännaren har två separata reglage för att underlätta värmestyrningen.

  •    Med en äkta Muurikka Stekhäll 58 cm tillagas maten enkelt till hela familjen och gäster.

  •    Muurikka Silava ingår i paketet, med den förbereder du stekhällen för första användningen.


 

Muurikka.jpg
pyramidfackla.jpg
Pyramidfackla

Pyramidfackla 5-12kW

Slang och reducering ingår

3995:-

Elegant pyramidformad fackla som ger ett stämningsfullt ljus. Vid max effekt är lågan ca 60-80 centimeter hög i glasröret. Batteritändning för AA batteri och tändsäkring. Flyttas enkelt med hjul som medföljer. Vattentät och mycket vindsäker. Slang och reducering ingår.

Bordsgrill

Bordsgrill caravan

Regulatorsats ingår

2385:-

Caravan Gasolgrill är en kompakt och smidig grill som lämpar sig både i husbilen som på balkongen. Då benen är infällbara och sidoborden löstagbara så är den lätt att stuva undan när den inte används. Den har ett svartemaljerat lock med termometer, piezotändning samt två grillgaller av gjutjärn.

bordsgrill.jpg
torris2.jpg
Kolsyreis (1 låda)

Kolsyreis

395:-

Kolsyreis eller torris som den också kallas har ett brett användningsområde, bland annat fungerar det väldigt bra till att skapa en skrämseleffekt under halloweenfesten, eller till festligt rykande bål på t ex bröllops- eller nyårsfesten. Genom att hälla varmt vatten på isen dunstar koldioxiden och blir till rök.

Observera att kolsyreis är mycket kall, -78 °C och kan ge brännskador vid felaktig hantering. Fråga oss om hur du skall hantera isen säkert innan användning.

Isen måste förbokas (gäller ej i Stenungsund där vi tillverkar den på plats) och levereras i en frigolitlåda innehållande 3,7 liter torris. Torris är en färskvara som succesivt övergår till koldioxidgas direkt efter tillverkning. Vid förvaring i frigolitlådan kommer all is vara förbrukad efter ca 2 dygn. 

bottom of page